– Cutiilemele.ro este administrat de DANCOS LORETTA SRL inregistrata la registru comertului cu J40/11735.2012 ,CF 30776467

– pentru comenzile în afara zonei Bucuresti – Ilfov, costul livrarii prin curier rapid este valabil în principlalele orașe din țara. În cazul în care localitatea dvs. se află în afara ariei de acoperire a firmei de curierat, se pot taxa km suplimentari.

– ofertele si prețurile sunt valabile maxim 12 ore

– livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 2 ore si maxim 8 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri,matrita,preturi).

– Cutiilemele.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

– preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

-pretul este negociabil in functie de cantitatea dorita,(o cantitate mai mare, un pret mai mic).

-Comanda minima este de 50 cutii de acelasi model si dimensiune.

 – imaginile produselor sunt cu titlu informativ.

– toate produsele sunt insotite de factura.

– produsele pot fi returnate, cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat. Cutiilemele.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare sau/si procesare administrativa din valoarea produsului.

– Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 20 de zile de la data depuneri cererii si a actelor necesare. Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat precum si factura cu care au fost achizitionate.

DEVIZA NOASTRA ESTE : SERIOZITATEA SI CALITATEA FACE DIFERENTA.